A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Нехай завжди у величавій музиці всесвіту звучить мудре слово ВЧИТЕЛЯ!

Дата: 09.04.2021 08:19
Кількість переглядів: 11

Атестація вчителів - важлива складова частина підвищення педагогічної кваліфікації, яка позитивно впливає на якість і результативність освітнього процесу, активізує професійну діяльність учителів, посилює у них мотивацію якісної роботи, підвищує персональну відповідальність за результати навчання і виховання.

7 квітня 2021 року у відділі освіти Пулинської селищної ради відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. На розгляд атестаційної комісії було подано 29 атестаційних матеріалів. Атестація педагогічних працівників протягом 2020/2021 навчального року здійснювалася на основі комплексного оцінювання діяльності педагогів, за якою визначалася відповідність педагогічного працівника займаній посаді, педагогічному званню, присвоювалася кваліфікаційна категорія. Атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.  Педагоги ділилися  своїми знахідками, методичними доробками, знайомили інших з технологією власного досвіду, який представляли у презентаціях.

За рішенням атестаційної комісії чотирьом педагогічним працівникам було присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», двоє підтвердили вищу категорію та педагогічне звання «вчитель-методист»,  4 – вищу категорію та педагогічне звання «старший учитель», 4 – вищу категорію. Двом педагогам присвоїли І кваліфікаційну категорію, одному  підтверджено 11 тарифний розряд.

Також 4 директори ЗДО, один керівник ЗЗСО , 5 – заступників директорів з навчально-виховної роботи та 2 заступники з виховної роботи пройшли атестацію на відповідність займаній посаді.

Бажаємо колегам нових творчих здобутків на освітянській ниві!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора