A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Акція «Прикрась ялинку»

Дата: 21.12.2022 08:23
Кількість переглядів: 8

Традиційно, з приходом першого зимового місяця, українці створюють у власних домівках, на вулицях та фасадах будинків новорічно-різдвяну ілюмінацію, припорошують вікна снігом, прикрашають ялинки, та у атмосфері магії Різдва, у колі рідних і друзів, відзначають зимові свята.

Напередодні, школярі та вихованці закладів освіти долучилися до акції «Прикрась ялинку» і передали надзвичайно цікаві та заряджені неймовірною енергією Перемоги іграшки, виготовлені разом із працівниками закладів дошкільної освіти, вчителями та батьками. Ці іграшки вже зовсім скоро красуватимуться на головній ялинці громади.

Патріотичні цукерки, сніжинки з найрізноманітнішого матеріалу, композиції із шишок, зірки із ложечок, дерев'яні сніговики, різдвяні вінки, дзвіночки, обереги, іграшки з лампочок, коробки-сувеніри і багато іншого зроблять  ялинку неповторною і прикрашеною з любов'ю.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до цієї патріотично-різдвяної акції та власними руками створив цю неймовірну красу. Віримо, що звичайні бажання, загадані під цією незвичайною ялинкою, неодмінно здійсняться! Разом ми поборемо зло і розвіємо морок.

Тримаймося! Все буде Україна!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора