A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Герої навіки в нашій пам’яті

Дата: 29.05.2023 08:29
Кількість переглядів: 17


Вже минуло вісім років з дня загибелі випускника Сколобівської школи, учасника АТО Олександра ЧЕРНЯВСЬКОГО. У пам'ять про героя на території Сколобівської гімназії проводиться турнір з міні-футболу ім. Олександра ЧЕРНЯВСЬКОГО.

25 травня участь у змаганні взяли команди з Сколобівської та Староолександрівської гімназій, Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв, Очеретянської, Чернявської філій та Пулинської ДЮСШ.

Учасників турніру привітали  директор Інна Ткаченко та учні Сколобівської гімназії. Пам'ять про героя вшанували хвилиною мовчання та покладанням  квітів до меморіальної дошки.

Голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк звернувся до присутніх зі словами подяки батькові героя, побажав учасникам змагання удачі та перемоги. З вітальним словом до учасників та гостей турніру звернувся Станіслав Климчук – староста Кошелівського старостату.

Спонсорську допомогу для проведення турніру надали підприємець Григорій Косташ, староста Станіслав Климчук, працівники гімназії та пастор Іван Прокопчук, він також привітав спортсменів та провів спільну молитву.

Цьогорічний турнір відбувся на шкільних стадіонах Сколобівської гімназії та Кошелівського ліцею. Арбітрами змагань були Крижов Сергій та Боярчук Ярослав.

Перемогу у змаганні здобули спортсмени Новозаводського ліцею, тренер Корнійчук П.О. Іван Валеріанович Чернявський, батько загиблого героя, вручив перехідний кубок капітану команди.

Друге та третє місця посіли команди Мартинівського ліцею, тренер Михайловська С.Т., Пулинського ліцею, тренери Прохоренко О.С., Тичина О.А.

Начальник відділу освіти Наталія Опанащук привітала переможців та учасників турніру, вручила нагороди призерам, щиро подякувала всім за підготовку турніру та за участь у змаганні.

Герої не вмирають, поки жива пам’ять про них!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора