A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Школярі можуть виграти набори книжок на конкурсі есе про права дитини

Дата: 11.11.2021 08:31
Кількість переглядів: 7

Комітет із питань гуманітарної та інформаційної політики запрошує школярів та студентів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі есе “Мій парламент за права дитини”.

Про це написано на сайті комітету.

Стати учасниками можуть усі охочі віком від 6 до 18 років. Для цього необхідно:

  1. Написати есе українською мовою обсягом до 1 500 символів. Воно має обов’язково розпочинатися зі слів: “Я маю право / у мене є право”.
  2. Опублікувати есе на сторінці у Facebook. Для наймолодших учасників, якщо в них немає особистої сторінки в соцмережі, дозволяється публікація есе на сторінці одного з батьків або на Facebook-сторінці навчального закладу чи вчителя дитини.
  3. В описі до листа вказати свої прізвище, ім’я, вік та назву закладу, де навчається учасник / учасниця.
  4. Обов’язково позначити сторінку Освітнього центру @Освітній Центр Верховної Ради України та сторінку Комітету @Комітет гуманітарної та інформаційної політики.
  5. До опису додати хештеги: #мійпарламентзаправадитини #освітнійцентр.

Конкурс триває до 15 листопада. Переможців оголосять 22 листопада у форматі відеоконференції на сторінці події в Facebook.

За найкращі роботи учасники отримають пам’ятні подарунки – набори книжок і грамоти, а всі інші учасники будуть нагороджені подяками.

Конкурс присвячений річниці затвердження Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції про права дитини та 30-річчя її ратифікації Верховною Радою. Ініціаторами є підкомітет у справах сім’ї та дітей Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики спільно з Освітнім Центром Верховної Ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора