A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

«Колорит» виборов гран-прі у ІІІ Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв

Дата: 07.04.2023 08:31
Кількість переглядів: 8

Обдаровані, надзвичайно працьовиті, енергійні та амбітні – такими ми знаємо вихованців «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Колорит» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради», які регулярно дивують своїми виступами та новими здобутками.

Напередодні, художній керівник колективу Максим Пташнюк поділився новиною про нову нагороду «Колориту», яка прийшла з ІІІ Міжнародного двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв "Лютий Фест", котрий проводився за підтримки Організацій Міжнародних фестивалів України та Організації Міжнародних конкурсів Fiestalonia Milenio (Італія, Іспанія, Франція). Наші талановиті зірочки вибороли гран-прі  у номінації «ХОРЕОГРАФІЯ. НАРОДНИЙ ТАНЕЦЬ», представивши до  уваги членів журі хореографічну композицію «Веселий перепляс» (Середня група).

Крім цього, «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» запрошено на участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі-подорожі «MEDITERRANEAN LEGENDS» (за маршрутом Іспанія-Франція-Монако-Італія).

Щиро вітаємо танцювальну гордість громади та їх наставника з новим успіхом. Нехай кожен день славиться лаврами успіху та наближує Вас до великих мистецьких досягнень. Бажаємо невтомних сил, успіху, завзяття, наполегливості та справжньої хоробрості серця для гідних перемог! І нехай завжди сил додає підтримка близьких та шквальні оплески глядачів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора