A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Ніколи знову! Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Дата: 10.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 29

8 травня – День пам’яті і примирення. Наразі Україна відзначає цей день в умовах  повномасштабної війни з рф, на зміну німецькому нацизму на наші землі прийшов російський рашизм.

Здобувачі освіти, вихованці закладів освіти  долучилися до заходів, щоб вшанувати тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом  та переміг його, а також усіх жертв війни. Учні та вихованці здійснили ходу пам’яті до Братських могил, поклали квіти  на могили захисників України,які віддали своє життя за цілісність нашої держави під час вторгнення росії.

У закладах загальної середньої освіти проведені виховні години, уроки пам’яті, патріотичні мандрівки, бесіди «Герої України в нашій пам’яті та серцях». Ліцеїсти Івановицького ліцею взяли участь в онлайн-майстерні «Маківки пам’яті та примирення», організатором якої був КЗПО «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» ЖОР.

Ми віддаємо шану усім Героям, які своїми життями заплатили за Перемогу, та тим, хто зараз б’ється за незалежність України та вільне майбутнє, наближаючи нову Перемогу. Герої не вмирають!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора