A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Привітання з Днем знань і початком нового навчального року!

Дата: 31.08.2021 08:50
Кількість переглядів: 28

Дорогі учні, шановні працівники закладів освіти та батьки!

Знову вересневий ранок повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом.

Від щирого серця вітаю вас з справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності - Днем знань!

Це світле і радісне свято для дітей, які стали сьогодні першокласниками. На вас чекають оновлені  класи і перша вчителька. Хай навчання в школі буде цікавим та захоплюючим, наповненим новими відкриттями, веселими зустрічами та дружніми стосунками.

Це свято і для тих, хто знову сяде за парту та зробить черговий крок по шкільній дорозі. Особливим та визначальним новий навчальний рік буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде цей вибір – залежить саме від вас. Закладіть міцний фундамент для ваших майбутніх перемог.

Теплі слова вдячності хочеться сказати педагогам. Саме ви допомагаєте вихованцям та школярам осягнути науку, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності та принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність – неодмінні умови успішного навчання.

Батькам, бабусям та дідусям  бажаю здоров’я та терпіння. Ваша підтримка, любов  та доброта дуже потрібні вашим дітям та внукам.

Бажаю всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків.  

Наталія ОПАНАЩУК, начальник відділу освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора