A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Дата: 24.04.2023 09:43
Кількість переглядів: 11

З ініціативи ради учнівського самоврядування у Пулинському ліцеї започаткували проведення благодійних ярмарків на підтримку Збройних Сил України. Напередодні Світлого Христового Воскресіння, 13 квітня, захід провели вдруге. Всього за кілька годин ліцеїсти зібрали 15 241 грн.

Доброчинна подія обєднала здобувачів освіти, вчителів та батьків. На ярмарку було багато солодощів та виробів ручної роботи. Кожен клас ліцею намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.

Найбільшу суму серед учнівських колективів зібрали здобувачі освіти    8-А класу – 1900 грн. Тож, саме восьмикласники виконали важливу місію – передали зібрані кошти очільнику Пулинської громади Олександру Гаврилюку. Своєю працею, ентузіазмом та наполегливістю пулинські ліцеїсти вже вкотре зробили свій внесок на спільний благодійний на підтримку воїнів-земляків.

Відділ освіти  щиро вдячні кожному, хто став частиною благодійної справи – збору коштів на допомогу ЗСУ, Окреме «дякую» кажемо нашим педагогам та батькам, які виховують гідне, чесне і свідоме підростаюче покоління. Миру всім і швидкої ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора