A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Нові досягнення гімназистів

Дата: 10.03.2020 09:46
Кількість переглядів: 10

10-11 лютого делегація учнів 11 класу Вацлавпільської гімназії: Костриця Ілля, Степанчук Анна, Климчук Дарина та супроводжуючий заступник директора гімназії Кузьменко В.А. брали участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН в відділенні «Історія». Роботи були представлені в 3 секціях: «Історія України», «Історичне краєзнавство», «Археологія».

Педагогічним та науковим керівником учнів та представлених на конкурс науково-дослідницьких робіт є директор гімназії, вчитель-методист, вчитель історії  Мурзаков С.А.

Конкурс проходив в три етапи:

І етап - заочна оцінка наукових робіт;

ІІ етап - оцінка контрольних робіт з базової дисципліни (історія);

ІІІ етап - оцінка захисту науково-дослідницьких робіт.

Оцінюванням конкурсу займалися науковці різних рівнів в галузі історії.

За підсумками всіх трьох етапів Степанчук Анна стала абсолютним переможцем в секції «Історичне краєзнавство», отримала звання дійсного члена МАН і буде представляти гімназію на ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН в м. Києві.

Костриця Ілля зайняв почесне ІІІ місце в секції «Історія України», отримав звання кандидата в дійсні члени МАН, відповідне звання отримала і Климчук Дарина.

Учні гімназії отримали достойні результати на всіх трьох етапах конкурсу-захисту.

Педагогічний та учнівський колективи гімназії вітають переможців та їхнього керівника зі здобутками та бажають подальших перемог.


« повернутися

Вхід для адміністратора