A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Луки мого дитинства

Дата: 28.03.2023 10:11
Кількість переглядів: 10

Під таким девізом 24 березня 2023 року в залі  Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».  

У конкурсі взяли участь  6 закладів загальної середньої освіти, а саме: колективи екологічної просвіти «Еколог» Вацлавпільського ліцею, «Патріот» Пулинського ліцею, «Екоцвіт» Кошелівського ліцею, «Первоцвіти» Новозаводського ліцею, «Екодія» Івановицького ліцею,  «Надія» Сколобівської гімназії.

       Конкурс сприяв формуванню екологічної культури та творчих здібностей учнівської молоді, поширенню кращого педагогічного досвіду щодо організації агітаційної еколого-просвітницької роботи з учнями закладів загальної середньої освіти, виявленню і поширенню нетрадиційних форм, методів і моделей роботи з пропаганди екологічних знань, активізації екологічного руху в Україні.

                Діти представили на розсуд журі виступи, інсценізації, театралізовані сценки на екологічні теми.  Конкурс-огляд засвідчив, що учні   переймаються екологічними проблемами, які мають місце в нашій місцевості, намагаються привернути до них увагу як своїх ровесників, так і дорослих, а ще самостійно шукають шляхи до їх вирішення  та роблять конкретні справи, які посильні для їх віку та можливостей.

          Учасники конкурсу  не лише піднімали актуальні проблеми, а й дотримувалися при цьому вимог конкурсу. Це – і рівень виконавської майстерності та режисури; естетика костюмів і реквізиту; якість музичного та художнього оформлення;відтворення та пропаганда народних традицій щодо гармонізації взаємовідносин з природою. Кількісний склад агітбригад  не перевищував 6 чоловік, а тривалість конкурсного виступу –  20 хвилин.  Учасники під час  своїх виступів використовували  комп’ютерні презентації, відео, агітаційні листівки, плакати, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності.  Також увага  зверталася на зв'язок з органами місцевої влади, громадськими та державними організаціями щодо проблем навколишнього середовища села, району, області та України.

     Нагороджено грамотами відділу освіти Пулинської селищної ради:

 І місце - колектив екологічної просвіти «Первоцвіти» Новозаводського ліцею ;

 ІІ місце - колектив екологічної просвіти «Патріот» Пулинського ліцею;

 ІІІ місце -  колектив екологічної просвіти «Екоцвіт» Кошелівського ліцею

 Подяками відділу освіти Пулинської селищної ради за участь  у конкурсі

колективів  екологічної просвіти відзначено:

- колектив екологічної просвіти «Екодія» Івановицького ліцею;

- колектив екологічної просвіти «Еколог» Вацлавпільського ліцею;

 - колектив екологічної просвіти «Надія» Сколобівської гімназії

          Вітаємо переможців. Колектив екологічної просвіти «Первоцвіти» Новозаводського ліцею буде захищати нашу громаду на ІІ (обласному) етапі конкурсу. Успіхів та удачі!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора