A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Методичне об'єднання вихователів закладів дошкільної освіти Пулинської ОТГ

Дата: 05.12.2019 10:32
Кількість переглядів: 34

 

28 листопада 2019 року на базі  Пулинського закладу дошкільної освіти №2«Сонечко» відбулося засідання  методичного об’єднання для вихователів закладів дошкільної освіти Пулинської ОТГ з теми  «Мнемотехніка – технологія ефективного засвоєння інформації в умовах сучасної освіти»(інноваційна методика)

Головною метою заходу було:

?       поглибити знання про інноваційну методику мнемотехніку;

?       обмінятися досвідом з її використання в освітньому процесі;

?       підвищувати рівень професійної майстерності вихователів;

?       проаналізувати роботу педагогів у світлі  інноваційної діяльності.

Епіграфом до теми стали слова К.Д.Ушинського « Вчить дитину яким-небудь невідомим йому п’яти словам – він буде довго і марно мучитися, але зв’яжіть двадцять таких слів з картинками, і він засвоїть на льоту» це і є метод мнемотехніка, мистецтво запам’ятовування.

Керівник методоб’єднання Пітра О.В. ознайомила учасників з актуальністю впровадження мнемотехніки, кожен з учасників мав змогу висловити свою думку. Вихователь Пулинського ЗДО №2 «Сонечко» Богатирчук Т.С. у вигляді презентації ознайомила присутніх з досвідом організації, структурою мнемотехніки, з її головними методами навчання, етапами роботи, розміром  мнемотаблиць (згідно вікового складу дітей), з прикладами мнемодоріжок і схем. Вихователь Кошелівського ЗДО «Пустунчик» Міщенко О.О. продемонструвала майстер-клас по використанню мнемотехнології в освітньому процесі.

Засідання методичного об′єднання пройшло результативно, було досягнуто поставлених перед учасниками цілей.


« повернутися

Вхід для адміністратора