A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Діти сучасності

Дата: 20.12.2019 10:34
Кількість переглядів: 7

 

Крокуючи у доросле життя, старшокласникам уже зараз потрібно набиратися певного досвіду, знань, навичок, аби потім легше було знайти і зайняти своє омріяне місце в ньому. Саме тому Центром дитячої та юнацької творчості селищної ради ініційовано проведення засідання ради старшокласників під назвою «Діти сучасності».

19 грудня відбулося перше таке засідання. Його провела директор КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Оксана Василенко, яка запросила взяти участь у ньому директора Пулинського громадського та бізнес центру Надію Яременко.

Учасниками засідання стали старшокласники усіх навчальних закладів об’єднаної територіальної громади. З перших хвилин засідання школярі відразу включилися в роботу: Надія Яременко провела цікавий і повчальний тренінг «Хто він – Лідер?». В ході його учні висловлювали думки з приводу того, яким має бути лідер (організатор, дипломат, борець, розрадник) та якими навичками має володіти, на відміну від керівника, ця людина (комунікативними та організаторськими, вмінням планувати, приймати рішення, аналізувати, бажання брати на себе відповідальність і т.д.). Крім цього, на початку Надія Яременко провела з учасниками гру «Знайомство», яка на відміну від гаджетів, що так тісно ввійшли в наше життя, тренує пам'ять.

Оксана Василенко розповіла присутнім про проекти та гранти, беручи участь в написанні яких, можна отримувати кошти. І провела анкетування учасників. Результати анкет дадуть можливість у подальшому визначати напрямки діяльності ради.

На завершення заходу зала перетворилася у творчу майстерню, де учасники під керівництвом вихованки ЦДЮТ, неодноразової переможниці обласних виставок-конкурсів Валерії Рижук виготовляли декоративну ялинку, яка стане гарним атрибутом до Новорічного свята.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора