A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Виїзна колегія у Радовелі

Дата: 07.06.2019 10:53
Кількість переглядів: 5

 

Освітянам Житомирщини показали яскравий приклад Нової української школи та розповіли, до чого потрібно прагнути у реалізації нової концепції освіти.

Виїзна колегія управління освіти і науки облдержадміністрації відбулася  29 травня, на базі біотехнологічного ліцею у Радовелі Олевського району, який на сьогодні є одним з найсучасніших закладів освіти.

«Зараз на місцях отримують кошти на створення Нової української школи, на оформлення нового освітнього простору, але залишаються питання, якою має бути ця Нова українська школа. Як організувати простір для учнів, щоб їм було і цікаво, і корисно, щоб хотілося йти до школи. Саме тому ми вирішили показати усім представникам відділів освіти, до чого потрібно прагнути. Вони змогли оглянути найсучасніший на сьогодні заклад, побачити на власні очі, яким може бути мотивуючий освітній простір, і як організувати навчальний процес за новими стандартами», – розповіла начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук.

У ході колегії освітяни мали змогу оглянути біотехнологічний ліцей, який був реконструйований та відкритий у минулому році і на сьогодні відповідає усім вимогам Нової української школи.

Тут для дітей створений яскравий простір, класи оснащені усім необхідним сучасним обладнанням, а після навчання учні можуть займатися у різноманітних гуртках.

Відділ освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора