A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Почалося навчання регіональних координаторів пілотних класів НУШ

Дата: 11.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 10

11 жовтня розпочалося навчання регіональних координаторів ІППО, які надають підтримку пілотним школам НУШ у впровадженні нового Державного стандарту базової середньої освіти.

Про це нам повідомили у Фінському проєкті “Навчаємось разом” + проєкті ЄС. Заходи відбуваються за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії.

Навчання складається із серії вебінарів. Усього буде шість вебінарів на три теми (загалом 30 навчальних годин):

  • Розроблення освітніх програм;
  • Оцінювання в базовій середній освіті;
  • Розвиток наскрізних навичок.

Навчання відбуватиметься через рефлексію, самостійно та разом із колегами; лекції з розглядом прикладів із практики, групову роботу (регіональні групи) і проміжні завдання в інтервалах між вебінарами.

У вебінарах візьмуть участь представники 24 інститутів післядипломної педагогічної освіти. Воно дасть змогу підготувати тренерів для підтримки 5-х пілотних класів НУШ.

Тренерками будуть експертки з Фінляндії. Зокрема, Аня Хурінайнен-Косунен зі Школи підготовки вчителів Віккі Гельсінського університету та Рія Палмквіст із фінського Національного агентства з питань освіти.

Раніше ми писали про те, що стартував онлайн-курс української мови для вчителів-предметників зі шкіл із навчанням мовами меншин.


« повернутися

Вхід для адміністратора