A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

ГО “Смарт освіта” запускає подкаст про тренди та зміни в освіті

Дата: 10.09.2021 11:13
Кількість переглядів: 10

ГО “Смарт освіта” за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу запускає подкаст “Дофамін для освіти”.

Слоган подкасту – “Шукаємо формулу любові до навчання”. Прослухати його можна на спеціальній сторінці нашого сайту. Також із цієї сторінки можна підписатися на подкаст на найпопулярніших платформах.

У проєкті заплановані 10 розмов із провідними фахівцями про тренди та зміни в освіті, а також: як допомогти дітям зрозуміти свої цілі, як їх досягати та як знайти мотивацію вчитися. Подкаст розрахований на батьків та вчителів, а також усіх, кому цікава тема освіти.

“У наших випусках ми говоритимемо про все найважливіше, що стосується навчання, мотивації та знань учнів, – розповідає голова ГО “Смарт освіта” Галина Титиш.

Чому така назва подкасту “Дофамін для освіти”? Не лише тому, що дофамін є на нашому лого, хоча крихта правди в цьому теж є. 

Насправді дофамін – це гормон, без якого неможливе відчуття радості, щастя і драйву. 

А ще – саме дофамін забезпечує мотивацію до навчання. У наших подкастах обговорюємо, що можемо всі ми – батьки, вчителі, експерти та держслужбовці – зробити для того, аби покращити якість навчання в українських школах та мотивувати дітей досягати поставлених цілей.

Тобто говоритимемо про освіту широко, занурюючись у найскладніші теми, діагностуючи проблеми та шукаючи шляхи їх розв’язання”.

У першому випуску говорять із заступницею голови Українського центру якості освіти Тетяною Вакуленко про нерівність в освіти, як на неї вплинула пандемія коронавірусу загалом у світі та в Україні зокрема, а також – що ми можемо робити, аби зменшувати нерівний доступ до навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора