A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Оновлено. МОН рекомендує зробити осінні канікули раніше

Дата: 13.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 7

Оновлено: МОН звернулося до місцевих органів влади з рекомендацією вжити невідкладних заходів для збереження здоров’я дітей і працівників шкіл та рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Міністерство охорони здоров’я рекомендує МОН звернутися до обласних та Київської міської держадміністрацій із пропозицією перенести осінні канікули в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року.

Про це повідомляє МОЗ.

Таку рекомендацію уже підтримала Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму позачерговому засіданні.

“Ситуація із захворюваністю на коронавірусну хворобу погіршується, зокрема, кожного дня в сотень дітей виявляють COVID-19, а тисячі учнів разом з учителями відправляють на ізоляцію через виявлені випадки COVID-19.

Достроковий початок канікул для школярів дасть змогу вплинути на поширення коронавірусної хвороби через зменшення активності громадян та кількості необов’язкових соціальних контактів”, – пояснює міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.


« повернутися

Вхід для адміністратора