A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Нові здобутки «Колориту»

Дата: 21.12.2022 11:14
Кількість переглядів: 9

Талановитий та енергійний "Зразковий художній колектив" хореографічний колектив "Колорит" КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради потішив новими здобутками.

Нещодавно талановиті колоритівці взяли участь у VI Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Лиманські зорі", що проводився у м. Миколаїв, у форматі онлайн.

Вражали членів журі високою танцювальною майстерністю, артистизмом, патріотичним запалом і неймовірно сильною енергією, котра передавала характер танцю та незламність українського народу.

За результатами конкурсу "Зразковий художній колектив" хореографічний колектив "Колорит" у номінації «Хореографічна композиція» нагороджено:

Дипломами I ступеня – танець "Гулянка на селі"(Старша група).

Дипломами I ступеня – танець "Веселий перепляс".

За плідну, самовіддану працю, вагомий внесок у розвиток, зберігання і поширення української культури, естетичне виховання молоді та підтримку фестивального руху у нелегкий для країни час, Сертифікатом та Подякою нагородили художнього керівника колективу Максима Пташнюка.

Вітаємо наших обдарованих та ініціативних, активних та наполегливих колоритівців з достойною перемогою! Від душі зичимо кожному з вас і вашому наставнику незгасного прагнення до мистецького розвитку, підкорення нових творчих олімпів, сил і наснаги своєю творчістю змінювати світ, популяризувати багатовікову українську культуру та надихати молоде покоління рухатися шляхом краси і мистецтва.


« повернутися

Вхід для адміністратора