A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Велодень у Пулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 23.05.2019 11:19
Кількість переглядів: 6

 

Велодень - це молоде свято. Це відмінна можливість для велоруху будь-якого міста показати свою єдність і проїхатися по вулицях свого улюбленого міста веселою колоною. Для багатьох велосипедистів – велосипед - це не просто захоплення... це частина життя. Велодень дарує можливість кожному велосипедисту відчути себе частинкою велоспільноти.

Заїзд учнів та вчителів розпочався 22 травня 2019 року о 10 годині 30хвилин  біля центрального входу до школи.

Маршрут руху проліг до  шкільного музею  в селі Івановичі, де учні закладу провели для нас екскурсії, напоїли смачним чаєм. Дуже вдячні всім учасникам освітнього процесу Івановицької ЗОШ  за гостинність і  позитив.

Всю дорогу учасники  пробігу  мали змогу  бачити природу навколо себе , милувалися нею, слухати спів пташок. Помічали, що на полях багато води, але цвітуть  польові  квіти.  Всі  дихали глибоко і з насолодою,  було багато посмішок, жартів. Не обійшлося і без   прикрих  випадків, коли  приходилось лагодити велосипеди, але охочих допомогти було багато.

Надійними охоронцями, помічниками були поруч із нами працівники  групи реагування патрульної поліції та сектору превенції  Пулинського  відділення поліції   Новоград – Волинського ВП  ГУНП  в  Житомирській області. Велике їм спасибі за чуйність, увагу, відповідальність, сприяння  у проведенні заходу та корисні поради  на майбутнє.

Велодень вдався, його учасники зарядились позитивними емоціями, гарним настроєм, приємними враженнями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора