A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Школярам пропонують долучитися до уроків парламентської грамотності

Дата: 23.03.2022 11:21
Кількість переглядів: 7

Освітній центр Верховної Ради у своєму телеграм-каналі оголосив про початок реєстрації на уроки “Мій парламент: розумію та впливаю” з парламентської просвіти для учнів середніх і старших класів.

Старт проєкту – 25 березня. Щоб узяти участь, потрібно заповнити гугл-форму, а також на час проведення уроку мати будь-який гаджет із доступом до інтернету. Окремого підтвердження про реєстрацію не буде, але за дві години до початку заходу учасники отримають посилання на зустріч у Zoom.

Зустрічі відбуватимуться щоп’ятниці впродовж чотирьох тижнів. Заняття вестимуть тренери ГО “Об’єднання “Агенція розвитку освітньої політики”:

  • Леся Юрчишин, найкраща вчителька громадянської освіти за версією премії Global Teacher Prize Ukraine 2020, учителька історії, правознавства, громадянської освіти Новопечерської школи м. Києва;
  • Марія Гриньова, тренерка з освіти для демократичного громадянства й освіти з прав людини, розвитку громадянських компетентностей, методистка науково-методичної лабораторії соціального партнерства.

Перше заняття “Мій парламент: розумію та впливаю. Що таке парламент?” відбудеться 25 березня о 14.00. Разом із тренерками учні 7–11 класів шукатимуть відповіді на запитання:

  • що таке парламент?
  • як і для чого він виник?
  • із чого складається?
  • яких побратимів має?
  • як із ним сконтактувати?

Кожна наступна зустріч також буде тематичною й потребуватиме окремої реєстрації.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з?являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні. Також продовжено набір в англомовний розмовний клуб.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також сайт “Нова українська школа” збирає фотогалерею домашніх улюбленців, які підтримують дітей та дорослих у ці важкі часи.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!


« повернутися

Вхід для адміністратора