A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

У Пулинській школі відбулося свято останнього дзвінка

Дата: 07.06.2019 11:21
Кількість переглядів: 15

 

Останній дзвінок - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі.

Директор ОЗЗСО Зоя Аркадіївна Лисюк звернулася до випускників з такими словами: 

- Шановні учні, дорогі випускники! Вітаю вас зі святом останнього дзвінка, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а наших випускників сьогодні - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. 

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

З вітальним словом до школярів та їхніх батьків звернувся Пулинський селищний голова Олександр Станіславович, який вручив кращим учням подарунки.

На завершення свята для випускників та їхніх батьків прозвучав традиційний шкільний вальс.

Відділ освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора