A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

На заклади освіти громади закупили генератори

Дата: 21.12.2022 11:25
Кількість переглядів: 17

Через терористичні обстріли енергетичної інфраструктури, країна-терорист росія намагається шантажувати нашу країну і звичайних українців відсутністю світла, тепла і води. Поки наші Захисники і Захисниці відбивають ворожі атаки, ми намагаємося попіклуватися про всебічний гармонійний розвиток підростаючого покоління – тих, хто рухатиметься у напрямку демократичного європейського майбутнього України.

Для забезпечення безперебійного живлення закладів освіти у разі блекауту, відділ освіти придбав 8 генераторів для закладів загальної середньої та дошкільної освіти, зокрема:

•        дизельний, 3-фазний генератор, потужністю 8,5 кВт, вартістю 130 000 отримав Вацлавпільський ліцей;

•        дизельні, універсальні (1- та 3-фазні) генератори, потужністю 6,5-7,5 кВт були передані Івановицькому, Кошелівському та Мартинівському ліцеям. Вартість одного генератора становить 140 000 грн;

•        на Очеретянську філію Пулинського ліцею передано 3-фазний бензиновий генератор, потужністю 8,5 кВт, вартістю 95 000 грн;

•        Сколобівська гімназія отримала дизельний, 3-фазний генератор, потужністю 5,5-6 кВт, вартістю 95 000 грн;

•        3-фазні бензинові генератори, потужністю 5,5 кВт отримали Зеленополянський ЗДО «Стежинка» та Пулинський ЗДО №1 «Ялинка».

Загальна вартість придбаних генераторів становить 894 000 грн.

У цілому заклади освіти вже отримали 6 генераторів у якості благодійної допомоги, переданої з Польщі та 8 – закуплених відділом освіти. На сьогодні у  заклади освіти потрібно ще 10 генераторів різної потужності, відповідно до потреб.


« повернутися

Вхід для адміністратора