A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Члени конкурсних комісій з відбору директорів шкіл повинні подавати декларації в НАЗК

Дата: 10.09.2021 11:34
Кількість переглядів: 11

НАЗК роз’яснило, що мають члени громадських організацій у складі комісій під час конкурсів на директорів шкіл мають подавати декларації.

Такий лист надіслало відомство у відповідь на звернення проєкту DECIDE.

Подати потрібно дві декларації. Перша подається не пізніше як за 10 календарних днів після включення особи до складу комісії. Це має бути декларація “кандидата на посаду”. Вона має охоплювати доходи та майно за попередній звітний рік. Тобто, якщо комісія почала роботу у 2021 році, декларація має охопити період з 1 січня по 31 грудня 2020 року.

Наступна декларація подається не пізніше як через 20 робочих днів з дня припинення своїх повноважень.  Повноваження комісії припиняються в день оприлюднення результатів конкурсу. Це має бути декларацію особи, яка припиняє діяльність (“перед звільненням”). Декларація має охоплювати період, який не охопила попередня декларація – тобто від 1 січня до дати припинення повноважень

У випадку, якщо комісія почала роботу в одному календарному році, а завершила роботу в наступному, то подати також необхідно щорічну декларацію. Вона подається не пізніше 31 березня. Детально правила подачі декларацій можна прочитати за цим посиланням.

Нижче ви можете ознайомитися з листом DECIDE від НАЗК.

https://nus.org.ua/wp-content/uploads/2021/09/Vidpovid-NAZK-_-DECIDE.pdf


« повернутися

Вхід для адміністратора