A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Онлайн-школа математики проводить безплатні уроки для учнів 1–10 класів

Дата: 29.03.2022 11:41
Кількість переглядів: 9

Онлайн-школа МАТЕМА запускає відкриті безплатні уроки з математики, які базуються на навчальній програмі українських середніх шкіл, аби українські школярі мали можливість продовжити навчання. 

Про це МАТЕМА повідомила НУШ електронним листом.

Уроки відбуваються у груповому форматі, їх транслюють на YouTube-каналі школи. Розклад можна переглянути на сайті в розділі “Безплатні уроки”. До того ж можна користуватися чат-ботом у Telegram або Viber, який надсилатиме актуальний розклад занять для потрібного класу.

Щоби долучитись, реєструватися не треба – лише перейти за покликанням в розкладі на YouTube-трансляцію уроку.

Години уроків для кожного класу фіксовані. Наприклад, урок геометрії для 7 класу проводять двічі на тиждень: щовівторка о 17:00 та щочетверга о 18:00. Загалом учні кожного класу мають по 2 заняття з математики на тиждень. Перше – для опанування нової теми, друге – для закріплення матеріалу. Для учнів 7–10 класів уроки алгебри та геометрії відбуваються 4 рази на тиждень.

Після кожного уроку учні отримуватимуть домашнє завдання. Вчителі перевірятимуть їх – і на наступному уроці працюватимуть із найпоширенішими помилками. Організатори також зазначають, що уроки можна переглянути в записі на YouTube-каналі школи.

“Групові безплатні уроки в онлайн-школі МАТЕМА триватимуть до перемоги України, допоки навчальний процес для всіх українських школярів не відновиться. Наразі школа проводить уроки для 1–10 класів, проте найближчим часом ми анонсуємо заняття з підготовки до ЗНО для учнів 11-х класів”, – кажуть в онлайн-школі.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також сайт “Нова українська школа” збирає фотогалерею домашніх улюбленців, які підтримують дітей та дорослих у ці важкі часи. Перша добірка історій тут.

Також ми сайт НУШ збирає запитання до психологині Світлани Ройз: відповімо під час трансляцій.

Також дивіться:

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!


« повернутися

Вхід для адміністратора