A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Благодійна освітянська підтримка ЗСУ

Дата: 21.12.2022 11:44
Кількість переглядів: 18

 

Працівники закладів освіти Пулинської селищної ради  передали одноденний заробіток у розмірі 150 915, 16 грн на підтримку ЗСУ.

Педагогічні та непедагогічні працівники закладів освіти від початку війни активно підтримують військовослужбовців Збройних Сил України. Освітяни передають їжу, медикаменти, теплі речі на фронт, саджають «Сади Перемоги», разом із дітьми плетуть маскувальні сітки,  виготовляють окопні свічки, відправляють воїнам-землякам малюнки зі словами щирої підтримки та якнайшвидшого переможного повернення, прищеплюють підростаючому поколінню почуття гордості за рідну країну.

Крім цього, колективи закладів освіти, батьківська та учнівська громадськість, заклади дошкільної освіти регулярно проводять благодійні заходи на підтримку Захисників і Захисниць України, активно долучаються до всеукраїнських акцій та зборів коштів на придбання необхідних речей для наших Воїнів, у тому числі автомобіля, монокуляра, квадрокоптера, військового спорядження тощо.

 До Дня Збройних Сил України педагоги та технічний персонал закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, а також КУ «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр» вирішили перерахувати одноденний заробіток, загальною сумою 150 915, 16 грн на благодійний рахунок для збору коштів на підтримку воїнів-земляків.

 Як зізнаються освітяни, допомагати військовим – це обов’язок кожного з нас, бо ж саме завдяки ним ми бачимо світлі, спокійні ранки, а наші діти мають можливість жити та розвиватися. Вони, зі зброєю у руках, захищають кожного з нас, ми ж, зі словом, мов, твердая криця, тримаємо свій фронт тут. Віримо, що у єдності і взаємопідтримці ми пройдемо шлях війни і вийдемо переможцями!

Слава кожному, хто боронить цілісність і суверенітет України! Слава усім, хто щоденно наближає нашу Перемогу! Тримаймо стрій і продовжуймо впевнено крокувати до Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора