A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Привітання з Останнім дзінком

Дата: 30.05.2020 11:49
Кількість переглядів: 30

Шановні педагоги, учні, батьки!

   Сердечно вітаємо Вас  зі святом Останнього дзвінка, який оголошує офіційне  завершення 2019-2020 навчального року. На жаль, цьогоріч, школярі нашої ОТГ, як і всієї України, зможуть почути прощальний дзвінок лише онлайн, адже свято, як і вся навчальна весна 2020 року, пройшли в дистанційному режимі.

 Навчальний рік завершився. Попереду літо, довгоочікувані канікули. Бажаємо всім школярам добре відпочити й набратися сил та енергії для чергових успіхів у навчанні.

 

   Шановні вчителі! Велика вам дяка за те, що ви прийняли виклик та змогли організувати дистанційне навчання під час карантину. Ви не шкодували ні своїх сил, ні вільного часу – і постійно вдосконалювалися, працювали над собою, щоб забезпечити гідний освітній процес для дітей. Усе це говорить про ваш професіоналізм та відданість свої справі. Тому прийміть щирі слова подяки за вашу наполегливу працю, за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук. Щирого вам захоплення від учнів, гордості за їх перемоги.

 

  Також зі словами вдячності звертаємося до батьків, які стали «домашніми вчителями». Ви постійно співпрацювали зі школою, намагалися якнайкраще забезпечити навчання для своїх дітей. Тож бажаємо вам міцного здоров’я,  усіляких гараздів, оптимізму і великого людського щастя.

   Випускників 11 класів попереду ще чекає сесія ЗНО, котра триватиме з 25 червня по 17 липня. Тому першочергово бажаємо одинадцятикласникам витримки,  наполегливості і, безперечно, успішного складання ЗНО та вступу в омріяні ЗВО.

   Всім школярам зичимо міцного здоров’я та незабутнього літа – ра­дісного, безтурботного і цікавого, сповненого яскравих вра­жень і мандрівок.

   Бажаємо всій освітянській родині  миру й до­б­­ра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здій­снення мрій, віри й упев­не­но­сті в завтрашньому дні.

 

З повагою

Начальник відділу освіти                                Наталія ОПАНАЩУК


« повернутися

Вхід для адміністратора