A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Оновлено. Школи зможуть працювати в червоній карантинній зоні – уряд ухвалив нові карантинні норми

Дата: 14.09.2021 11:56
Кількість переглядів: 7

Оновлено. Постанову опубліковано на сайті уряду. За інформацією міністра Кабміну Олега Немчінова, вона набирає чинності 20 вересня.

Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні ухвалив зміни до постанови №1236, що встановлюють карантинні обмеження.

Про це “Новій українській школі” повідомили в прес-службі МОЗ.

Зокрема, ухвалені зміни передбачають, що COVID-сертифікат матиме дві опції: “жовтий” або “зелений” та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування або одужання від COVID-19. Так званий “жовтий” сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а “зелений”  про повний курс.

У разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки, вимоги до роботи закладів освіти будуть спрощені. Школи працюватимуть за умови наявності не менше 80% працівників із “жовтими” чи “зеленими” COVID-сертифікатами. Такі норми раніше анонсувало МОЗ.

Обмеження жовтого рівня не будуть застосовуватися, якщо щонайменше 80% працівників закладів освіти матимуть “жовтий” чи “зелений” COVID-сертифікат.

У разі введення червоного рівня епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть, лише якщо 100% працівників мають “зелений” COVID-сертифікат.

COVID-сертифікати матимуть кольорові відмітки виключно в цифровому форматі, друкувати на папері відповідного кольору не потрібно.

Постанова набирає чинності через 7 днів із моменту публікації.


« повернутися

Вхід для адміністратора