A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

В ДОБРУ ПУТЬ, ВИПУСКНИКИ!

Дата: 05.06.2019 12:02
Кількість переглядів: 9

 

Уже традиційно в останній тиждень травня Пулинський ЗДО «Ялинка» випускає своїх найстарших вихованців – майбутніх першокласників. Паняночки у пишних сукнях та юні джентльмени у краватках та метеликах влаштували для вихователів та батьків справжній концерт з численними піснями, віршиками про дитячі роки в садочку і мріями про майбутні професії, а також запальними та патріотичними танцювальними постановками.

https://rada.info/upload/users_files/41830460/8738ded603ecd02a741c1c07e763ca7b.jpg«І сумне й веселе в нас сьогодні свято,

Будуть нас до школи нині проводжати».

А вітати, бажати і проводжати прийшли найближчі й найрідніші люди. 

Будьте гарними і чемними дітьми для своїх батьків, а батькам – здоров’я, терпіння та гордості за свою малечу - привітали Пулинський селищний голова О.С.Гаврилюк та начальник відділу освіти Н.В.Опанащук.

 

Від самого порога садочок зустрічав усіх повітряними кульками, своєю святковістю. Перший, хто привітав дітей та гостей, - це селищний голова Олександр Станіславович. Найкращі побажання і подаровані солодощі були доречні.

А далі – вірші, таночки, сценки і вітання, батьківські слова подяки, шалені оплески, радість і сльози на бабусиних очах. Адже тільки вони, бабусі, відчувають як швидко плине час.

В кінці найцікавіше – подарунки від начальника відділу освіти Пулинської селищної ради Н.В.Опанащук, за що ми щиро дякуємо.

Так хочеться зупинити час і сказати: «Не поспішайте дорослішати, радійте дитячій безтурботності. Дитинство – найбезтурботніший , щасливий час» .То ж в добру путь, дорогі діти. Нехай ваша життєва дорога буде світла та рівна. І  скрізь, і завжди оберігає Вас Господь!

Відділ освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора