A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Фотоконкурс «Моя Україна!»

Дата: 22.02.2021 12:34
Кількість переглядів: 17

  

Як відомо, життя швидкоплинне, і те, що сьогодні нам здається вічним і непорушним, завтра стає фантомом. А фотографія допомагає людям подумки повернутися в минуле. Весільні фотографії навівають спогади про весілля, одруження або вінчання. Фото улюблених людей зберігають у гаманцях, а портрети сім’ї ставлять на робочому столі. . Ми фотографуємо все: схід і захід сонця, краплинки роси, радість, успіх, день народження, вітання, промені сонця намагаємось впіймати…

Фотографія настільки ввійшла в наше життя, що стала видом мистецтва. Щороку в лютому місяці проводиться виставка-конкурс «Моя Україна!» Цього річ не став виключенням. На конкурс представили 68 фоторобіт з 8 закладів освіти Пулинської громади, в 10 номінаціях. Членам журі було не легко визначити переможців, адже ці роботи будуть представляти Пулинщину в обласній виставці-конкурсі. Тож фотороботи, які зайняли І місця та поїдуть на обласну виставку-конкурс: Опанащук Соломії (Мартинівська ЗОШ ) номінація «Побутове або жанрове фото»; Лівінського Тараса (Мартинівська ЗОШ) номінація «Репортажне фото»; Рибчинської Даши (Кошелівська ЗОШ) номінація «Портрет»; Черниш Любові (Івановицька ЗОШ) номінація «Пейзаж»; Кравченка Олексія (ОЗЗСО Пулинська ЗОШ  номінація «Натюрморт»; Зелінської Діани ( Мартинівська ЗОШ) номінація «Фото із застосуванням Adobe Photoshop»; Лавренчук Марини (Кошелівська ЗОШ) номінація «Архітектура»; Корнійчук Аліни  (Вацлавпільська гімназія) номінація «Мікрофотографія та макрофотографія»; Бовсунівської Вікторії (ОЗЗСО Пулинська ЗОШ) номінація «Флора та фауна».

Щира подяка членам журі за плідну працю: Онищук Світлані Володимирівні – головному спеціалісту відділу освіти Пулинської селищної ради; Бортніковій Ользі Юрівні – головному редактору газета «Вісті» та Лисюку Петру Дмитровичу – фотографу.

 

                                         Оксана Василенко, директор КЗПО ЦДЮТ Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора