A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Шкільна Гімназіада стартувала

Дата: 09.03.2023 12:38
Кількість переглядів: 19

Ніщо не може завадити українцям боротися за ПЕРЕМОГУ. Ми наближаємо ЇЇ разом, кожний на своєму місці. 

Перші шкільні спортивні змагання в умовах воєнного стану стартували 8 березня на базі Пулинського ліцею.

Ведучі заходу  Бобрик Анжеліка та Бобрик Анастасія привітали учасників, наголосивши на тому, що не кожна дитина зараз може відвідувати школу, брати участь у змаганнях. Дякуючи нашим відважним Збройним Силам, учні Пулинської громади мають таку можливість.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам'ять загиблих у війні з рашистською навалою.

З вітальним словом до юних спортсменів звернулися селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК та начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія ОПАНАЩУК.

Шкільна Гімназіада 2022-2023 навчального року розпочалася змаганнями з волейболу та настільного тенісу.

У змаганні за перехідний кубок з волейболу взяли участь команди з Вацлавпільського, Івановицького, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв та Пулинської ДЮСШ. У запеклій боротьбі перше місце здобула команда Вацлавпільського ліцею у складі Андрієнка В., Башинського К., Гейбатова С., Андрієнка Д., Андрієнка О., Буська В., Тартасюка О., Боярчука О., тренер В.А. Рижук. Друге та третє місця посіли спортсмени Пулинського ліцею та Пулинської ДЮСШ, тренер Прохоренко О.С.

У змаганнях з настільного тенісу серед команд Сколобівської, Староолександрівської гімназій, Очеретянської та Чернявської філій перемогу та перехідний кубок завоювала команда  Очеретянської філії Пулинського ліцею у складі Котенка А., Туровця Н., Нестерчук С., Новаківської М., тренер Антонюк С.С. Друге та третє місце завоювали команди  Староолександрівської гімназії , тренер Федоренко Ю.К. та Сколобівської гімназії,  тренер Дичук В.Ю.

Серед команд Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв та команди Пулинської ДЮСШ у боротьбі за першість з настільного тенісу перемогу здобула команда  Пулинської ДЮСШ у складі Іщенка І., Степарука Д., Опанащук О., тренер Шакура М.П. Друге та третє місце завоювали команди  Пулинського ліцею., тренер Тичина О.А. та Мартинівського ліцею,  тренер Михайловська С.Т.

Команди переможців нагороджені кубками, пам’ятними призами та грамотами; подяки одержали команди-учасниці змагань. Подяку відділу освіти отримав також найменший учасник, учень 6 класу Новозаводського ліцею Церпіцький Владислав за активну та наполегливу боротьбу у змаганнях з волейболу.

Відділ освіти щиро дякує всім командам та тренерам. Від усього серця вітаємо переможців. Бажаємо усім міцного здоров’я та нових перемог.

Провідний спеціаліст відділу освіти Лариса Черниш


« повернутися

Вхід для адміністратора