A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сузір’я Звягеля»

Дата: 04.03.2020 15:46
Кількість переглядів: 26

З метою розкриття таланту, індивідуальності та творчого потенціалу дітей та молоді України, відкриття яскравих особистостей 1 березня 2020 року в м. Новоград-Волинський пройшов  ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сузір’я Звягеля». 

Участь у фестивалі – це справжнє випробування творчих сил. З різних куточків України  до Новограда – Волинського зїхалися учасники.  Свою творчість діти  представляли у  дванадцяти напрямках. Честь Пулинської громади захищав  «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит»  КЗПО «Центру дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради, художній керівник Максим Пташнюк.

Програма конкурсу була жвавою і насиченою. Уномінації «Хореографія» вихованці «Колориту» представили три номери: «Гулянка на селі» (старшагрупа), жартівливий танок «Перепляс» (середня група) і фінальний номер, який закрив фестиваль-конкурс, хореографічна композиція «Мир над Україною» (змішана група). Бурхливими аплодисментами супроводжувався номер на біс «Поліська полька».

Вдруге здобули колоритівці перемогу на конкурсі і повернулися додому з трьома Гран-Прі! Нагороджено колектив дипломами, кубком, а кожну дитину- медаллю. Керівнику колективу та члену журі Максиму Сергійовичу вручили подяку.

Багато позитивних емоцій привезли вихованці позашкілля. Ми пишаємося Вашими здобутками. Творчих успіхів і перемог!!!

  

Відділ освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора