A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

З турботою про дітей

Дата: 07.07.2020 12:52
Кількість переглядів: 8

2020 рік особливий для кожного з нас. Короновірусна хвороба внесла свої корективи в життя кожної галузі. Не залишилася осторонь і освіта, на її долю випали нові випробовування: дистанційне навчання, відміна ДПА та пробного ЗНО, останні дзвінки та випуски в режимі онлайн...

Проте з першого дня карантину всі заклади освіти активно розпочали підготовку до нового 2020/2021 навчального року. Не стала винятком і Івановицька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Школа побудована в 1968 році і розрахована надавати послуги 560 здобувачам освіти.

За цей час виникло багато проблем, які потребують вирішення. На часі постало питання ремонту харчоблоку та актової зали. Весь колектив закладу освіти активно взявся за вирішення даної проблеми. Не стали осторонь селищний голова Олександр Гаврилюк та відділ освіти Пулинської селищної ради. Завдяки спільним зусиллям забетоновано підлогу, стіни та стелю обшито гіпсокартоном та пофарбовано, покладено керамічну плитку на стінах та підлозі, встановлено пластикові вікна та двері, електричні лампи замінено на нові енергозберігаючі. Наразі проводиться робота по придбанню та встановленню нових умивальників та промислової витяжки. Адже у 2019 році було закуплено нову електричну промислову плиту.

Маємо надію, що наші підприємці не залишаться осторонь і допоможуть у придбанні жалюзей.

Подяка тим людям, які відгукнулися допомогти виконати ремонтні роботи.

Івановицька загальноосвітня школа готова до зустрічі зі своїми вихованцями.

Віктор МОРОЗ, директор Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів


« повернутися

Вхід для адміністратора