A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

На спрощене ЗНО можна зареєструватися до 19 квітня – як це зробити

Дата: 18.04.2022 12:54
Кількість переглядів: 7

Для тих, хто хоче вступити до вишу, потрібно зареєструватися на національний мультипредметний тест (НМТ) до 19 квітня включно.

Про це повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

19 квітня – останній день формування реєстраційних карток для охочих вступати до бакалаврату.

Під час формування реєстраційної картки якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу”, – наголосили у центрі.

Більше про процедуру реєстрації дивіться тут.

Водночас в установі наголосили, що уже зареєстровані на ЗНО є потенційними учасниками вступних іспитів у форматі НМТ.

“Однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування. Будь ласка, не створюйте дублі цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно”, - зазначили в УЦОЯО.

Також у центрі пообіцяли найближчим часом повідомити, як дізнатися номер і PIN-код для входу на вашу Інформаційну сторінку з актуальною для вас інформацією. Для цього потрібно стежити за офіційним сайтом УЦОЯО.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланнямз математики – за цим посиланнямз історії України – за цим посиланням.


« повернутися

Вхід для адміністратора