A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

День спонтанного прояву доброти

Дата: 21.02.2023 13:11
Кількість переглядів: 7

«Нехай існує істина стара – людина починається з добра», - саме таке гасло звучало цьогоріч під час проведення виховних заходів у закладах освіти Пулинської селищної ради.

       Адже 17 лютого - День спонтанного прояву доброти або ж Random Acts of Kindness  Day в оригіналі – це досить молоде неофіційне свято, яке відзначають у багатьох країнах. Це одна з нещодавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій, спрямована на толерування у суспільстві різноманітних проявів доброти та безкорисливої допомоги. Вважають, що саме спонтанний прояв доброти ліг в основу волонтерського руху, який став сьогодні способом життя для багатьох українців. Активна життєва позиція, що виявляється у волонтерстві та доброчинності роблять людей соціально активними та дозволяють добре переносити складні часи. Ми також намагаємося у силу своїх можливостей робити маленькі добрі справи, підтримувати і допомагати тим, хто потребує допомоги. Також важливою складовою нашого життя наразі є підтримка наших доблесних захисників. День спонтанного прояву доброти допомагає зрозуміти, наскільки наші вчинки впливають на інших людей. І як легко підняти настрій іншій людині.

     Крім того, в рамках акції «Україна в нас одна – єдиний ритм серцебиття» здобувачі закладів освіти  зібрали та передали цього дня одяг та іграшки для діток із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Педагогічні колективи доєдналися до спонтанного дня доброти і передали  нашим захисникам смаколики, виготовлені власноруч.

  Добрі справи «заразні». Коли ми допомагаємо комусь, ця людина в знак подяки допоможе комусь ще. Йде ланцюгова реакція доброти. Тож давайте зробимо спонтанний прояв доброти частинкою нашого повсякденного життя, і тоді світ обов’язково стане трішки добрішим!


« повернутися

Вхід для адміністратора