A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

У закладах освіти Пулинської громади відзначили День миру

Дата: 28.09.2023 14:14
Кількість переглядів: 34

Традиційно, 21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день мируНині, для нас, українців, це не просто свято чи день в календарі – це найбільша мрія! Мрія, яка обов’язково здійсниться! 

У Міжнародний День миру закладами освіти Пулинської громадивже традиційно, прокотилася хвиля тематичних заходів: виховних годин, флешмобівігор-квестів, загальношкільних акцій, виставок на тему миру в Україні та світі тощо.

Діти ділились думками про мир, а також виготовляли паперових голубів із побажаннями миру та перемоги Україні, малювали стіннівки, виготовляли аплікації, робили віночки миру, проводили вікторини, створювали асоціативні кущі, розгадували філворди та багато іншого.

Школярі також висловлювали побажаннями миру та злагоди, даруючи перехожим символ Міжнародного дня миру – білого голуба, та закликали людей вчитися творити добро, жити у спокої та добробуті!

Віримо, що миру бути, бо ми єдині! Хай Господь береже наших Захисників, які ціною власного життя виборюють Перемогу! І хай найзаповітніша мрія наших дітей про мир на рідній землі, неодмінно здійсниться та якнайшвидше настане довгоочікувана Перемога.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора