A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Освітяни Пулинської громади – активні учасники патріотичного флешмобу «Нитка єдності»

Дата: 26.01.2023 14:30
Кількість переглядів: 9

«Сила нашої держави – в єдності українських земельа сила народу – в єдності людей»,  саме так звучить істина, передана нам звитяжними борцями української нації, які віддали життя у боротьбі за Україну.

Так сталося, що через понад 100 років ми знову змушені доводити, що Україна – суверенна і незалежна держава, з своєю історією, культурою і чітким баченням власного майбутнього. Нині, як і у далекому 1918 році, ми відчуваємо непідробне, викристалізоване почуття єдності, загострене від початку війни росії в Україні.

Сьогодні слово «єдність»  особливе, сакральне для кожного з нас, адже у ньому відображена наша перемога над ворогомнаш шлях до успішного розвитку країнинаша надіявіра і впевненість.

У такий непростий час приємно спостерігати, як відгукується почуття єдності у серцях підростаючого покоління. У День Соборності, з нагоди об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, здобувачі освіти Пулинської громади разом з усією незламною країною вільних людей долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Нитка єдності».

Жовто-блакитні стрічки у руках, посмішки на вустах, віра у серцях підростаючого покоління, непохитність і мужність наших Захисників та підтримка цивілізованого світу – наша формула Перемоги. Ніхто та ніщо не зможе зламати той дух, ту жагу до свободи, які генетично закладені у душі кожного українця 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора