A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Дитинства щасливого мить

Дата: 22.09.2020 14:32
Кількість переглядів: 12

Уже третій рік поспіль для учнів початкових класів Пулинської ОТГ закуплюються комплекти одномісних меблів відповідно до вимог освітнього проєкту «Нова українська школа», які складаються з парти та стільця.

Із державного бюджету на закупівлю шкільних меблів для Нової української школи у 2020 році виділено 146 757 тис. грн.. Решта коштів – це кошти з місцевого бюджету. Вся сума закупівлі – 533 287 тис. грн..

Нові парти та стільці покликані забезпечити кожній дитині максимальний комфорт під час навчання. Тому меблі антисколіозні та анатомічні, тобто розраховані на особливості будови тіла та розвитку організму дитини.

Меблі для першокласників вже доставили до закладів освіти громади. Наразі їх розподілили між закладами загальної середньої освіти та з допомогою батьків і старшокласників збирають і розташовують у шкільних кабінетах.

Нові сучасні меблі придбали і для двох кабінетів української мови, біології, фізики, математики, образотворчого мистецтва та STEM-лабораторії ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Щира подяка голові селищної ради Олександру Гаврилюку та депутатському корпусу Пулинської селищної ради за розуміння та підтримку галузі "Освіта". Адже для того, щоб громада мала відремонтовану сучасну школу, комфортні умови для навчання та виховання учнів із місцевого бюджету виділені кошти в сумі 6,9 млн.грн.

Надіємося, що шкільні роки назавжди залишаться в пам’яті здобувачів освіти нашої громади щасливим та незабутнім моментом дитинства.

Наталія ОПАНАЩУК, начальник відділу освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора