A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

71 сучасний ноутбук отримали вчителі закладів освіти громади

Дата: 30.12.2022 14:50
Кількість переглядів: 53

У рамках національного проєкту Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки України «Ноутбук кожному вчителю», за підтримки Фундації Олени Зеленської, вчителі 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Пулинської громади отримали ще 71 сучасний ноутбук.

Завдяки цьому приємному новорічному подарунку, вчителі нашої громади забезпечені сучасними гаджетами на 100 %.

Такі вкрай потрібні освітні девайси, які відповідають сучасним вимогам, близько 12 годин можуть працювати на акумуляторі, з чималою кількістю гігабайт оперативної пам’яті та можливістю працювати у зручних серверах та програмах, допоможуть нашим вчителям продовжувати надавати якісні освітні послуги. Адже доки діти вчаться, а вчителі навчають, у нашої країни є майбутнє.

Селищний голова Олександр Гаврилюк та начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук, передаючи ноутбуки директорам ліцеїв і гімназій зазначили, що наявність сучасної та швидкої комп’ютерної техніки є одним із визначальних факторів успішного провадження освітнього процесу, особливо в умовах війни. Нині ноутбук – не лише полегшує роботу нашим вчителям, а й дає можливість готувати та проводити цікаві уроки з використанням яскравих презентацій. Окрім іншого, це також чудовий спосіб зацікавити школярів вивченням предмета.

Принагідно зазначимо, що раніше освітяни вже отримали 45 хромбуків та 12 ноутбуків.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора