A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

«Зірочко, засвітись!»

Дата: 01.06.2019 14:51
Кількість переглядів: 6

 

У Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги 24 травня відбувся І  Всеукраїнський фестиваль «Зірочка, засвітись!». Напередодні, журі конкурсу переглянуло номери більше 400 учасників з різних областей України і на гала-концерт обрали найкращі.  

Учасники конкурсу продемонстрували свої номери у 5 номінаціях. Зокрема, вокал, гра на музичних інструментах, хореографія, оригінальний жанр, театральна майстерність. Переможців нагородили іменними Кубками фестивалю, дипломи, медалями та подарунками. А найсильніших номінували на премію імені Олени Пчілки.

http://hope-is.org.ua/nash-novini/109-u-zhitomir-vdbuvsya-gala-koncert-vseukrayinskogo-festivalyu-zrochka-zasvtis.html?fbclid=IwAR29YuDsnmZrtdrCRE5GZj2iMKhRroEgIbCy2t_BcxqgvUNiwRqK2KaT__M

ХОРЕОГРАФІЯ

(вікова категорія 7-10 років)

«КОЛОРИТ» Зразковий художній колектив (народна хореографія, смт Пулини Житомирська обл.) – І місце

(вікова категорія змішана)

КОЛОРИТ «зразковий художній колектив» (смт Пулини Житомирська обл.) – І місце

Щиро дякуємо вам за талант і любов до танцю, за збереження народних традицій краю. Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників.

Бажаємо вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо керівнику  Зразкового хореографічного колективу "КОЛОРИТ" задоволення від  праці та гучних перемог  своїх вихованців, батькам - пишатися своїми дітьми. Нехай ваші діти стануть справжніми людьми гідними поваги, а їхня доля буде чистою й величною.

Відділ освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора