A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

«КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ» ЗБИРАЄ НАЙСПРИТНІШИХ

Дата: 18.05.2023 14:52
Кількість переглядів: 23

17 травня на базі Пулинського ліцею  відбулася спортивно-оздоровча гра «Козацький гарт». Мета заходу – формування здорової нації, що є запорукою сильної держави, а також виховання учнівської молоді на кращих традиціях українського народу. Ці змагання також включені до заліку Гіназіади – 2022-2023 навчального року.

У спритності, швидкості та силі вправлялися учні 5-8 класів з Сколобівської, Староолександрівської гімназій, Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв, Очеретянської, Чернявської філій та Пулинської ДЮСШ.

До програми гри було включено змагання з фізичної підготовки: «човниковий» біг, стрибки у довжину з місця, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, перетягування канату, естафета.

Долаючи етапи гри, всі команди показали спортивну майстерність, витривалість та командний дух.

Найзапеклішим стало змагання з перетягування канату, де  найсильнішими виявилися спортсмени Пулинського ліцею 

 «Козацький гарт» приніс багато веселих, захоплюючих емоцій, вражень і хвилин. Хтось відкрив в собі нові можливості, а дехто став більш впевненим у собі, а головне – наші діти довели: «Козацькому роду – нема переводу».

 .       За підсумками усіх випробувань перемогу здобула команда Пулинського ліцею, тренери Прохоренко О.С., Тичина О.А. команда нагороджена кубком та грамотою відділу освіти. Друге місце посіли спортсмени Пулинської ДЮСШ, тренер Павлюк Р.В., третє – Вацлавпільського ліцею, тренер Рижук В.А., вони нагороджені призами та грамотами. Команди-учасниці отримали подяки відділу освіти.

         Щиро дякуємо вчителям фізичної культури за підготовку команд. Усім бажаємо здоров’я та миру.


« повернутися

Вхід для адміністратора