A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Тиждень безпеки життєдіяльності

Дата: 02.05.2023 14:55
Кількість переглядів: 17

У закладах освіти Пулинської ТГ пройшов тиждень знань з безпеки життєдіяльності. Здобувачі освіти Пулинського ЗДО №1 «Ялинка», ЗДО №2 «Сонечко», Пулинського ліцею познайомилися з роботою  суворих та загартованих вогнем чоловіків-рятувальників 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУДСНС Житомирської області (Пулини). Щоб попередити нещасні випадки за участю дітей, рятувальники "озброїли" здобувачів освіти знаннями безпеки. Діти із задоволенням слухали цікаву для себе інформацію та ставили безліч питань. Особливий інтерес здобувачі освіти проявили до техніки та пожежного обладнання, яке є на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу. Шквал емоцій викликала можливість посидіти за кермом сучасного пожежного автомобіля, відчути себе майже рятувальником.

Багато корисного дізналися вихованці ЗДО та учні Новозаводського ліцею на заняттях про безпечну поведінку вдома та в громадських місцях. Із задоволенням діти брали участь в рольових іграх та практичних заняттях.

            Перевірити чи добре вихованці ГПД Пулинського ліцею знають правила безпеки, вирішили вихователі  і провели вікторину, яка  складалася з чотирьох етапів: "Я учасник дорожнього руху","Пожежна тривога", "Правила безпечної поведінки під час аварії", " Правила безпечної поведінки в школі".


« повернутися

Вхід для адміністратора