A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Ініціативи сайту НУШ, рекомендації замовникам харчування та підписаний закон про мережу ліцеїв – головне за тиждень

Дата: 07.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 10

Президент підписав закон, що дозволяє громадам створювати ліцеї. Документ також зобов’язує Кабінет Міністрів продовжити у 2022–2030 роках виділення субвенції з державного бюджету на забезпечення реформи НУШ.

Команда ГО “Смарт освіта” разом із сімейною й дитячою психологинею Світланою Ройз створили сторінку для ресурсної допомоги батькам та педагогам. Вона називається “Ресурс педагога” та безплатно доступна на сайті НУШ.

Сайт “Нова українська школа” запустив петицію до уряду, щоби зобов’язати чиновників надсилати офіційні листи в несканованому вигляді. Петицію можна підписати на сайті Кабінету Міністрів України.

Міністерство економіки опублікувало зразки договорів на закупівлю харчування в закладах освіти та методичні рекомендації до них. Їх розробили для спрощення роботи замовників, які відповідають за організацію харчування в школах і дитячих садочках

“Нова українська школа” проводить опитування вчителів про вимоги, які не зазначені в посадових інструкціях, але виконання яких очікують керівництво школи або батьки учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора