A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Учителька біології та хімії Івановицького ліцею Тетяна Мартинюк – Лауреат фінального етапу І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2023"

Дата: 03.03.2023 15:01
Кількість переглядів: 16

Професія учителя є найблагороднішою, але водночас і найскладнішою з-поміж інших, адже вона вимагає не лише знань та майстерності, а й уміння навчати новому, виховувати позитивні людські якості, розвивати природні здібності дітей, і, що найголовніше, бачити у кожній дитині особистість.

Талановитий учитель, який любить свою професію, крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому, щоденно прагнучи до самовдосконалення, пошуку нових вершин майстерності та невпинного розвитку.

Обдарованою та креативною є і вчителька Івановицького ліцею Пулинської селищної ради Тетяна Анатоліївна Мартинюк, яка взяла участь в обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності "Учитель року – 2023" у номінації "Основи здоров'я".

Продемонструвавши високий рівень професіоналізму, ініціативність, оригінальність та творчий підхід у розв’язанні педагогічних проблем, Тетяна Анатоліївна впевнено здолала усі етапи конкурсу, дійшовши до фіналу, у якому залишилося 5 педагогів області.

За рішенням фахового журі конкурсу  Тетяна Мартинюк стала Лауреатом (ІІ місце) фінального етапу першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації "Основи здоров'я", довівши, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей і самовдосконалення є складовими успіху вчителя, покликання якого «сіяти розумне, добре, вічне…».

Щиро вітаємо нашу землячку з чудовим результатом та від душі зичимо творчої наснаги, професійного зростання, реалізації усіх задумів та подальших звершень у освітянській діяльності.

Сподіваємося, що цей конкурс стане відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі у нових змаганнях!  Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети!


« повернутися

Вхід для адміністратора