A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Максиму Пташнюку присвоїли звання члена Національної хореографічної спілки України

Дата: 03.03.2023 15:03
Кількість переглядів: 11

Талановитий земляк, справжній фахівець хореографічного мистецтва, наполегливий та енергійний художній керівник «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Колорит» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Максим Пташнюк отримав почесне звання члена Національної хореографічної спілки України.

Завдяки невтомній праці, оптимізму та постійному творчому пошуку Максима Пташнюка про наш «Колорит» знають не лише у Пулинській та сусідніх громадах, а й у області та за її межами.

Справжньому фанату своєї справи, душі хореографічного колективу – Максиму Сергійовичу, який постійно працює над новими постановками, прагне до творчих вершин виконавської майстерності, створює цікаві хореографічні композиції, вдається виховувати у гуртківців морально-естетичне сприйняття культури танцю через створення атмосфери дружби, взаєморозуміння і підтримки.

Власним прикладом, прагненням до самовдосконалення і підкорення нових творчих вершин, наставник колективу заохочує підростаюче покоління до внутрішнього відчуття танцю та відродження танцювальних традицій  у контексті національної ідентифікації.

Сьогодні, завдяки зусиллям Максима Пташнюка, творчий шлях великої колоритівської родини майорить чисельними виступами на конкурсах, фестивалях, оглядах різного рівня, а висока організованість і активність учасників стала основою для волонтерських справ колективу.

Щиро вітаємо нашого земляка із присвоєнням почесного звання члена Національної хореографічної спілки України та бажаємо миру, добра, неповторних творчих хвилин та невичерпних джерел натхнення. Нехай Вашій талановитій душі завжди буде затишно та хай невпинно струмує творча енергія вашого серця.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора