A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

З Всеукраїнським днем дошкілля

Дата: 28.09.2023 15:04
Кількість переглядів: 21

Сучасний заклад дошкільної освіти – це не просто освітній заклад, що забезпечує реалізацію права дитини на здобуття дошкільної освіти, її фізичний, розумовий і духовний розвиток, соціальну адаптацію та готовність продовжувати освіту. Це, насамперед, осередок комфорту, безпеки, психологічної підтримки та розвитку здібностей  для кожної дитини  дошкільного віку.

 Цьогоріч   13 закладів дошкільної освіти Пулинської ТГ відчинили свої двері для 312 вихованців та їх батьків.

У  садочках на дітей чекають вихователі та помічники вихователів, музкерівники та асистенти, кухарі та медичні сестри, працівники, які забезпечують  роботу всіх господарських систем. Ці люди працюють над тим, щоб дошкільний заклад мав естетичний вигляд, у приміщенні було тепло та затишно, проводять цікаві заняття, заходи та свята.

Забезпечувати ефективну роботу всіх процесів у закладі, тримати все в полі зору,  доводиться директорам. Саме уміле керівництво, діловий підхід, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та  наполеглива праця дають можливість   зробити все необхідне, щоб перебування дитини в закладі було безпечним, розвивальним та по домашньому привітним.

Відділ освіти щиро вітає всіх працівників дошкільної освіти з професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля. Вдячні Вам за вашу працю, за професіоналізм і відданість справі, за мудрість і доброту, за волонтерську допомогу  Збройним Силам України.

Від усього серця зичимо Вам щоранку зустрічати малюків та їх батьків щасливою посмішкою.  Хай у кожному садочку лунає веселий щебет та сміх дітвори, у Ваших домівках панує злагода, любов та добробут. Усім нам Перемоги та миру.


« повернутися

Вхід для адміністратора