A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти

Дата: 16.03.2021 15:08
Кількість переглядів: 11

«Край, в якому я живу»

Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв  закладів  освіти «Край, в якому я живу» проводиться з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля; формування наукових основ і практичних навичок дослідження та збереження історико-культурної спадщини, вивчення стану природних об’єктів рідного краю, природоохоронної діяльності; розвитку музейної справи в закладах освіти; поглиблення знань учнів про історико-культурну спадщину народу, про події та історичні постаті, що мали вплив на суспільні, політичні процеси та економічний розвиток краю чи України; поглиблення знань щодо методів і форм музейної роботи, засобів популяризації музейних колекцій.

Протягом лютого місяця 2021 року в м. Житомирі проходив І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів  освіти  «Край, в якому я живу».

Гідно представила нашу громаду  на конкурсі  учениця  7 класу Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Черниш Софія ( керівник  - вчитель історії Бобрик Мирослава Миколаївна). Тема презентації : «Сторінками історії нашого села» ( Зразковий історико-краєзнавчий музейний комплекс «Музей історії нашого села»). 

За рішенням журі обласного конкурсу у  номінації «Кращий художньо-естетичний рівень відеопрезентації музейної експозиції»  відеопрезентація Софії та її наставника  виборола І місце.

Вітаємо переможців конкурсу, бажаємо  Вам наснаги і творчих успіхів.

Відеопрезентація


« повернутися

Вхід для адміністратора