A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

День знань в Пулинській громаді

Дата: 01.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 10

Свято 1 вересня – одне із головних свят навчального року, урочистий і хвилюючий день, який є стартом для нових відкриттів, захопливих занять та гідних перемог. Це свято, котре об’єднує громаду, бо ж збирає не тільки  учнів та освітян, а й їх батьків, дідусів, бабусь, рідних, які мимоволі згадують  власні першовересні. Усі в цей день відчувають себе частиною великої свідомої української родини.

Сьогодні 8 закладів загальної середньої освіти Пулинської громади після тривалої перерви, пов’язаної з карантинними обмеженнями та літніми канікулами, провели урочисті лінійки під відкритим небом. Шкільні подвір’я вкотре почули щирий дитячий сміх, дружні розповіді про літо й обіцянки вчитись на відмінно.

Вперше пролунав дзвінок для 145 першокласників, які разом із досвідченими одинадцятикласниками крокували святковою лінійкою та з гордістю розповідали свої перші шкільні вірші.

З вітальним словом до здобувачів освіти Староолександрівської ЗОШ I-III ступенів звернулися селищний голова Олександр Гаврилюк та начальник відділу освіти Наталія Опанащук, для яких свято 1 вересня особливе, від якого щемить у грудях і перехоплює дух, адже самі за фахом освітяни.  У цей особливий день побажали  учням впевнено крокувати шляхом пізнання, завжди прагнути до високого і доброго, ніколи не зупинятися на досягнутому і сміливо підкорювати нові вершини. Висловили найщиріші слова подяки вчителям, які діляться своїми знаннями з підростаючим поколінням, виховують розумних, талановитих, свідомих патріотів нашої держави.

 

Гамірно було на шкільному подвір’ї  Івановицької ЗОШ І-ІІІ  ступенів. Урочисто і дуже зворушливо, разом із батьками, на шкільну лінійку вперше ступили першокласники: усміхнені і веселі, вони зуміли нагадати кожному дорослому про всі принади дитинства. Привітання з Днем знань здобувачам освіти та педагогам висловили директор школи Віктор Мороз, головний спеціаліст відділу освіти Світлана Онищук та староста села Людмила Черниш.

З особливим хвилюванням зустріли учнів у Очеретянській філії ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІ ступенів. У перший клас батьки привели 5 дітей, які із задоволенням декламували вірші і по-щирому раділи привітанням на свою адресу. Провідний спеціаліст відділу освіти Лариса Черниш побажала школярам вдалого старту, дружньої атмосфери та цікавих подій, вчителям – творчих успіхів, а батькам – витримки.

Родзинкою святкової лінійки в Опорному закладі загальної середньої освіти Пулинській ЗОШ I-III ступенів стало дефіле «Креативного першачка», яке нікого не залишило байдужим. Приємні і теплі слова прозвучали з вуст директора закладу Зої Лисюк. Бадьорого навчального року, високих досягнень і теплих усмішок побажала школярам спеціаліст I категорії відділу освіти Ірина Міщук.

Атмосфера розчулення, щирості і посмішок, безліч квітів і чепурні школярики, з бантиками чи без них, у формі чи просто святково вбрані – усе це про День знань, про 1 вересня і про святкові лінійки в закладах освіти Пулинської громади, нарешті, в режимі офлайн.

Щиро сподіваємося, що цей День стане світлим початком у бездонному океані науки, буде продуктивним і результативним.


« повернутися

Вхід для адміністратора