A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Як отримати мінігрант для регіональних медіа на підготовку матеріалів про реформу НУШ

Дата: 09.08.2021 15:29
Кількість переглядів: 23

Відкрився конкурс заявок на гранти для регіональних засобів масової інформації на підготовку журналістських робіт про реформу Нової української школи.

Подати заявку на грант “Інтерньюз-Україна” і проєкту “Навчаємось разом” + проєкту ЄС можна до 12:00 17 серпня за цим посиланням.

Після збору всіх заявок організатори оберуть найліпші пропозиції. Результати оголосять 19 серпня 2021 року. Усі учасники отримають лист із результатами на електронну пошту, зазначену в анкеті.

У заявці можна запропонувати концепції не більше 3-х матеріалів. Умовою отримання гранту є гарантія розміщення вироблених матеріалів в ефірі, на сторінках чи на сайті відповідного медіа.

Програма грантів організована Громадською організацією “Інтерньюз-Україна” у співпраці з проєктом “Навчаємось разом”, за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії, за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Фото: автор – olly18, Depositphotos

Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії. Висловлені тут погляди жодним чином не можуть сприйматися як офіційна думка Європейського Союзу чи Міністерства закордонних справ Фінляндії.


« повернутися

Вхід для адміністратора