A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Стартап вчителів Пулинської ОТГ

Дата: 13.05.2019 15:58
Кількість переглядів: 7

Стартап вчителів Пулинської ОТГ        

Відповідно до плану роботи відділу освіти 29 серпня 2018 року  на базі  опорного закладу загальної середньої  освіти Пулинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено методичні стартапи з теми: «Організація освітнього процесу в контексті Концепції «Нова українська школа».

Відповідно до наказу відділу освіти від 18.06.2018 №79/о «Про підготовку закладів освіти Пулинської ОТГ до нового 2018/2019 навчального року, опалювального сезону та роботи в осінньо-зимовий період» робочою комісією 21,22 серпня 2018 року здійснено об’їзд закладів освіти з метою вивчення стану підготовки матеріально-технічної бази та готовності  до  роботи в новому навчальному році та опалювального сезону.

   Комісією, у складі 7 чоловік, було оглянуто 9 закладів дошкільної освіти, Зеленополянський НВК, Староолександрівську, Сколобівську ЗОШ І-ІІ ст., опорний заклад ЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст., Очеретянську та Чернявську філії, Вацлавпільську гімназію, Івановицьку, Кошелівську ЗОШ І-ІІІ ст. та КЗ позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості», які будуть функціонувати на території Пулинської ОТГ у 2018-2019 навчальному році, для задоволення освітніх потреб населення.  

   Огляд освітніх закладів показав, що адміністраціями та колективами закладів освіти проведено великий об’єм  робіт по підготовці до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Оновлено вигляд огорож, ігрових та спортивних майданчиків, прилеглих територій, доріжок, впорядковано квітники, вирізано сухі та небезпечні дерева, проведено поточні ремонти приміщень, харчоблоків, котелень здійснено відбір та аналіз питної води  та ін.

    Комісією встановлено, що всі заклади освіти готові до початку роботи в новому навчальному році та осінньо-зимовий період, акти готовності ЗО підписані членами комісії, представниками Управління Держпродспоживслужби, районного сектору Управління ДСНС.


« повернутися

Вхід для адміністратора