A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Позашкілля Житомирщини: Безпека. Доступність. Креативність

Дата: 28.09.2023 16:33
Кількість переглядів: 31

До Дня позашкілля 27 вересня 2023 року на базі КЗПО «Обласний центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради  відбулася робоча  нарада з керівниками  закладів позашкільної освіти, представниками місцевих органів управління освітою

Позашкільна спільнота області обговорила особливості позашкільного процесу в умовах воєнного стану, форми і методи роботи з дітьми заради досягнення головної мети – реалізації здібностей та творчого потенціалу талановитої української молоді.

У своїй презентації Наталія Олександрівна Шевчук, заступник начальника відділу загальної середньої, дошкільної, інклюзивної та позашкільної освіти Департаменту, зупинилася на ролі, завданнях та викликах  позашкільної освіти, на питаннях збереження та максимального розширення мережі закладів.

 На секційних заняттях обговорювали практики позашкільної освіти, перспективи розвитку науково-технічного, еколого-натуралістичного та військово- патріотичного напрямів, обговорили зміни у новому Положенні про атестацію, зупинилися на освітніх програмах закладів позашкільної освіти, презентували сучасні моделі технічних видів спорту. Окреслили завдання позашкільної галузі на 2023/2024 навчальний рік.

За вагомий внесок у розвиток позашкілля Житомирщини Подяками Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації були відзначені кращі позашкільники області позашкілля.  

Чергову нагороду отримав  Максим Сергійович Пташнюк, керівник гуртків КЗПО «ЦДЮТ» Пулинської селищної ради. Пулинський ліцей також отримав Подяку Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації за зайняте ІІІ місце в огляді-конкурсі  звітів таборів  організованого дозвілля.

Вітаємо, бажаємо нових звершень і перемог!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора