A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Пулинської селищної ради

Пишаємося нашими переможцями!

Дата: 14.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 10

Одним із пріоритетних завдань сучасної школи є створення умов, які забезпечують виявлення та  розвиток талановитих дітей. Участь у предметних олімпіадах - яскравий показник ефективної роботи з обдарованою молоддю.

Під час повномасштабної війни, яку веде росія проти України, зважаючи на щоденний ракетний терор рашистів, затяжні повітряні тривоги, серед вчителів,  батьків  точилися дискусії щодо того, чи безпечно та доречно проводити в умовах війни предметні олімпіади для здобувачів освіти. І все ж відповідно до наказу МОН № 883 від 3 жовтня 2022 року у жовтні – грудні  2022 року були організовані та проведенні Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів І та ІІ етапів.

У першому етапі предметних олімпіад, відповідно до поданих звітів, взяли участь 231 учень, 15% від загальної кількості здобувачів освіти.

У листопаді – грудні   проведено ІІ етап учнівських предметних олімпіад з 12 навчальних предметів (української мови і літератури, англійської мови, історії, математики, біології, географії, фізики, хімії, інформатики, інформаційних технологій, правознавства, трудового навчання).

Предметні олімпіади відбулися на базі Пулинського ліцею з  дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2

У ІІ етапі взяли участь  116 здобувачів освіти із семи ЗЗСО Пулинської селищної ради з них: з української мови та літератури -  19 учасників, математики - 16 учасників, фізики – 4 учасники, історії – 18 учасників,  правознавства - 9 учасників, географії – 7 учасників,  біології – 13 учасників, хімії – 5 учасників, англійської мови - 9 учасників, трудового навчання – 5 учасників, астрономії –  інформаційних технологій - 7 учасників).

 Переможцями стали 32 учнів  (28 % від загальної кількості учасників ). 

Частина учасників олімпіад упоралась із запропонованими завданнями, виявили високу теоретичну підготовку, вміння відстоювати власну думку та застосовувати свої знання в нестандартних умовах і ситуаціях.

Результати олімпіад засвідчили наявність ефективної роботи вчителів з обдарованими дітьми та відповідального ставлення при підготовці учнів до олімпіад.  

З переможців   олімпіад була сформована команда  у складі 32 здобувачів освіти, які  представляли Пулинську громаду на ІІІ (обласному) етапі.

Ми пишаємося переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад:

- Осінцовою Тетяною, ученицею 10 класу Мартинівського ліцею, переможницею олімпіади з інформаційних технологій (диплом ІІІ ступеня, вчитель  Зелінська О.П.),  з української мови та літератури ( диплом ІІ ступеня, вчитель Повх О.В.), з правознавства (диплом ІІІ ступеня, вчитель Скаківська І.С.), з географії (диплом ІІІ ступеня, вчитель Дзюбенко В.І.);

- Чуян Анною, ученицею 9 класу Івановицького ліцею, переможницею олімпіади з історії (диплом ІІІ ступеня, вчитель Бобрик М.М.);

-   Кострицею Дмитром, учнем 11 класу  Пулинського ліцею, переможцем олімпіади з інформаційних технологій (диплом ІІІ ступеня, вчитель Антонюк О.І.).

Учні зі шкіл Пулинської ТГ вкотре показали чудові результати на обласних олімпіадах.  Дякуємо їм за старанність та ґрунтовні знання. Бажаємо нашим обдарованим учням подальшого інтелектуального та творчого росту, великих звершень у майбутньому. Висловлюємо слова безмежної вдячності  педагогам  за сумлінну працю і бажаємо ще більших успіхів та досягнень.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора